Privacy Verklaring

Algemeen
Wij respecteren de privacy van iedere bezoeker van deze website. Onze Privacy Verklaring beschrijft de gegevens die worden verzameld op www.e-Reizen.eu en hoe deze worden gebruikt.

Persoonsgegevens
Wij verzamelen en bewaren geen persoonsgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres, tenzij u ervoor kiest deze ons te verstrekken. Als u ons uw persoonsgegevens verstrekt worden deze slechts gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft afgestaan. Wij zullen uw persoonsgegevens zonder uw toestemming niet aan derden verstrekken, tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting of de overeenkomst met u.

Inzage
U heeft recht op inzage in de persoonsgegevens die e-Reizen.eu heeft geregistreerd en u kunt eventuele onjuistheden laten corrigeren.

Log files
E-Reizen.eu verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft bezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden gebruikt om de effectiviteit van de site te analyseren. Hiervoor gebruiken we alleen het IP adres, en deze is niet gelinkt aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Online advertenties
Wij geven het website gebruik van bezoekers aan onze website door aan de servers van een gerenommeerde derde om onze advertenties op andere websites weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze website. Hiervoor gebruiken wij op deze website cookies die namens ons door deze externe advertentieserver worden geplaatst. De informatie die namens ons wordt verzameld en via deze technologie wordt bijgehouden is niet persoonlijk identificeerbaar voor deze externe advertentieserver. U kunt het gebruik van deze cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan.

Links naar sites van derden
E-Reizen.eu bevat links naar sites van derden. Wij willen u erop wijzen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van deze websites. Wij adviseren u de privacy policy te lezen van iedere website die persoonsgegevens verzamelt.

Deze privacy verklaring geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door e-Reizen.eu.

zonvakanties
Copyright © 2021 e-Reizen Zonvakanties. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.