Over ons

e-Reizen.eu is een website van Net Results. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27262079. Contactgegevens vindt u op de pagina Contact.

e-Reizen.eu is geen reisorganisatie. Bij ons kunt u niet rechtstreeks een vakantie of reis boeken. Bij alle accommodaties op onze website tonen wij de aanbieders waar u betreffende zonvakantie (hotel plus vlucht) online kunt boeken.

Als u er voor kiest om de accommodatie te boeken of meer informatie wenst, dan sturen wij u middels een link door naar een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR en SGR. Wanneer u daar een vakantie boekt ontvangen wij een vergoeding van de betreffende reisorganisatie.

Getoonde vanaf-prijzen:

De vanaf-prijzen van de aanbieders die wij publiceren zijn een momentopname. Hoewel wij alles in het werk stellen om actueel te blijven is het mogelijk dat deze inmiddels zijn veranderd. Wij adviseren u dan ook goed naar de prijzen te kijken op de website van de aanbieder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verkeerd vermelde of vervallen prijzen.

 

 

 

zonvakanties
Copyright © 2022 e-Reizen Zonvakanties. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.