PT

PT

Zonvakantie Portugal

Portugal is een perfecte bestemming voor een zonvakantie. Met name de Algarve in het zuiden van Portugal is populair bij de Nederlandse toerist. De Algarve heeft een mooie kuststreek met prachtige stranden en baaien. Tevens vindt u hier gezellige badplaatsen met prima uitgaansgelegenheden. Het gehele jaar kunt u genieten van prachtig zonnig weer met een gemiddelde temperatuur van 14° C in de winter en 24° C in de zomer. Dit klimaat is ideaal voor het spelen van golf en andere (water)sporten.

U kunt ook heerlijk eten in Portugal. Met name de visgerechten, vaak bereidt met knoflook en olijfolie, zijn echte aanraders.

Naast zon en strand kunt u ook genieten van de rijke cultuur van Portugal. Zowel de bezetting door de Romeinen en later de Moren, als de rijke geschiedenis als zeevaardersnatie hebben een stempel gedrukt op de cultuurhistorische bezienswaardigheden.

Prijzen

De vanaf-prijzen van de aanbieders die wij publiceren zijn een moment opname. Hoewel wij alles in het werk stellen om actueel te blijven is het mogelijk dat deze inmiddels zijn veranderd.
zonvakanties
Copyright © 2022 e-Reizen Zonvakanties. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.