EG

EG

Zonvakanties, duikreizen en nijlcruises Egypte

Een completere bestemming voor een zonvakantie is bijna niet te vinden. Egypte heeft prachtige hotels en resorts. U kunt genieten van zon en strand, met vele mogelijkheden voor duiken en snorkelen, of u kunt een schitterende cruise over de Nijl maken. Natuurlijk heeft Egypte een enorm rijke historie en cultuur. Luxor (met de Vallei der Koningen en de Tempels van Karnak), de pyramides en de sfinx, en de vele musea bieden u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke reis naar het verleden.

Let op:
Voor een vakantie naar Egypte is een paspoort nodig, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal zes maanden geldig moet zijn. Tevens kent Egypte een visumplicht. Deze is te verkrijgen bij aankomst in Egypte en kost circa 20 euro per persoon. Kinderen die bij de ouders in het paspoort staan ingeschreven betalen geen visumkosten.

Vakantiebestemmingen in Egypte

Cairo (7)

Dahab (7)

El Gouna (9)

Hurghada (40)

Luxor (6)

Marsa Alam (12)

Nuweiba (2)

Safaga (2)

Prijzen

De vanaf-prijzen van de aanbieders die wij publiceren zijn een moment opname. Hoewel wij alles in het werk stellen om actueel te blijven is het mogelijk dat deze inmiddels zijn veranderd.
zonvakanties
Copyright © 2022 e-Reizen Zonvakanties. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.